Axeeel :)

Facebook.

Posted by Axel pe 30.01.2010

Mare nebunie cu Facebook! Site-ul a fost lansat de vreo şase ani, dar se pare că în ultimul timp toată lumea (de la noi de-aici din România) ori s-a mutat de pe hi5 pe Facebook, ori şi-a făcut pur si simplu cont.

Cred că Facebook, în-afara faptului că este tot o reţea de socializare, nu prea se compară cu vestitul hi5. E mai organizat şi e o super sursă de informare, un mod eficient de promovare al site-urilor, evenimentelor etc. Dar totuşi îţi este şi viaţa mult mai expusă, toată lumea poate să vadă care-s rudele tale, cu cine eşti într-o relaţie şi de când, la ce evenimente, concerte etc te duci. Mi s-a părut haios, să zic aşa, când am văzut cum un coleg îi ura „La mulţi ani” profului de desen pe Facebook.

Oricum, revenind la partea cu „mare nebunie”… am tot văzut reclame de la Vodafone, care-şi promovau abonamentul cu net pe mobil folosindu-se de „Poţi intra pe Facebook de oriunde!”. Să fie oamenii chiar aşa dependenţi de Facebook?

Reclame

3 răspunsuri to “Facebook.”

 1. Ronnie said

  asta e super tare http://www.metalhead.ro/stiri/Castravetele_e_pe_Facebook_este_la_un_pas_de_a_detrona_formatia_Nickel-aid-80560-l-1

 2. cartim said

  A inceput sa ia amploare fenomenul, a stabilit un record de accesari si utilizatori.

 3. Moca said

  Pentru socializare, nota 10. Facebook este de departe cel mai bun site de acest gen. 🙂

  Dar la capitolul privacy nu cred ca ajunge la nota de trecere.

  All in all, stii care e chestia naspa? 😀 Eu evit sa fac prostii* pe profilul meu de Facebook, intrucat un viitor angajator poate fi suficient de curios incat sa-l cerceteze si… adio loc de munca. Nu sunt tocmai paranoic, dar am citit ceva asemanator pe Google News, iar asta ar trebui sa le dea de gandit celor care pun pe profil poze in care sunt beti, comentarii xenofobe or whatever. 🙂

  *You name them!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: